CDA Bergeijk - Onze mensen

Yvonne Jansen

Yvonne (61) is geboren en getogen in Luyksgestel, bij molen De Deen, in het houten huisje wat vroeger voor de molen stond. Nadat zij in het huwelijksbootje trad verhuisde Yvonne met haar man naar de Weebosch waar zij moeder werd van twee dochters. Ze is inmiddels een trotse oma van maar liefst vijf prachtige kleinkinderen waar ze met volle teugen van geniet. Yvonne had een baan als planner/administratief medewerkster en past nu met alle plezier op de kleinkinderen.

Deze sportieve en actieve vrouw kom je tegen op de Weebosch bij de tennisbaan of bij TOS Bergeijk. Daarnaast is ze vrijwilliger bij de KBO. Ze wandelt graag door de natuur, de bossen en het groen van onze gemeente. Het leukste evenement van het jaar vindt Yvonne het ploegfestival, of de kermis op de Weebosch of Luyksgestel. Yvonne houdt gewoon van gezelligheid. Ze kijkt uit naar het moment dat de kermis weer door kan gaan.

Yvonne zet zich in voor CDA Bergeijk omdat ze het belangrijk vindt dat elke kern goed vertegenwoordigd wordt. Ze heeft zich in het verleden ingezet voor Maatschappelijke Zaken binnen de gemeente en staat al 25 jaar op onze kieslijst. Hier zijn wij uiteraard trots op.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven