CDA Bergeijk - Onze mensen

Peter van Hoof

Peter (54) woont al zijn hele leven op ’t Hof en wil ook de rest van zijn leven in Bergeijk blijven wonen. Peter komt uit een warm gezin met twee broers en een zus, allemaal woonachtig in groot Bergeijk. Peter is echt een trotse Bergeijkenaar!

Naast trots op onze gemeente is hij ook trots op zijn gezin. Samen met zijn vrouw Yvonne heeft hij drie dochters, drie (aanstaande) schoonzonen en mag hij zich zelfs opa noemen van twee prachtige kleindochters. In de vroege ochtend kun je Peter beter even met rust laten tot hij zijn eerste bakkie leut op heeft, weten wij uit betrouwbare bron. Maar na dat bakkie leut heeft Peter altijd goede zin en maakt hij graag een praatje met iedereen.

Peter verdient zijn boterham als business operations manager bij een technisch plaatwerk bedrijf wat tot een paar jaar geleden in Bergeijk gevestigd was.

In zijn vrije tijd houdt hij ervan om buiten te zijn en lekker een rondje te fietsen of wandelen. Een aantal jaar geleden was Peter als actief lid regelmatig te vinden bij de Bergeijkse Tafeltennisvereniging. Hij speelt inmiddels zelf niet meer, maar hij draagt deze vereniging nog altijd een warm hart toe.

Je komt Peter tegen op het terras, bij een restaurantje, carnaval of tijdens de kermis in Bergeijk. De kermis op ’t hof is toch wel het mooiste evenement van het jaar volgens deze Bourgondiër.

Peter vindt toegankelijkheid, open- en eerlijke communicatie erg belangrijk. Momenteel is Peter raadslid in onze gemeente. Hij is trots op de stappen die CDA Bergeijk de afgelopen jaren gezet heeft in het bijzondere wat betreft toerisme en de prachtige fietspaden. Hij wil zich extra inzetten voor woningen voor alle doelgroepen.

Samen bouwen we verder.

 

Scroll naar boven