CDA Bergeijk - Onze mensen

Maud van Riemsdijk

Maud (21) is geboren en getogen in Bergeijk. Momenteel woont ze samen met haar vriend op ’t Hof. Het is niet gek dat Maud haar gezicht laat zien binnen de politiek, ze studeert namelijk bestuurskunde aan de universiteit te Rotterdam.

Maud is naast haar studie een bezige bij, ze houdt van feestjes, festivals en gezelligheid met vrienden en familie. Je kunt haar altijd wakker maken voor een reis naar een ver land. Je komt Maud tegen bij verschillende evenementen in onze gemeente zoals de kermis of het ploegfestival. Het meest trots is ze op de gezelligheid die er heerst bij de activiteiten die door de Bergeijkse inwoners georganiseerd worden.

Dit jaar staat Maud voor het eerst op de lijst van CDA Bergeijk, ze vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij onze mooie gemeente en haar steentje te kunnen bijdragen. Maud is sinds maart 2021 commissielid Algemeen Bestuurlijke Zaken. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat ze zich in kan zetten namens het CDA voor de jongeren in onze gemeente, de jeugd heeft de toekomst!

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven