CDA Bergeijk - Onze mensen

Maartje van Beek

Maartje (24) is opgegroeid in Riethoven en woonde hier samen met haar ouders en broer in de vroegere koeienstal van haar opa en oma. Tegenwoordig woont ze achter het ouderlijk huis waar ze samen met haar vriend in een mantelzorgwoning woont. Samen met haar ouders ondersteunt ze in de zorg voor haar oma.

Momenteel studeert Maartje voor verloskundige en hoopt ze over 1,5 jaar als verloskundige aan het werk te mogen. Daarnaast werkt ze met veel plezier als verpleegkundige op de kraamafdeling in het ziekenhuis. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te reizen, te sporten en is ze altijd te porren voor een feestje. Je kunt Maartje ook zeker tegenkomen bij VV Riethoven achter de bar want hier is ze als vrijwilliger kantinecommissie- en bestuurslid.

Maartje heeft het gevoel voor politiek niet van een vreemde, zo komt ze al vanaf jongs af aan met haar vader bij CDA Bergeijk. Zo vindt ze het bijvoorbeeld belangrijk dat iedereen naar school kan blijven gaan in eigen kern, ouderen zorg dichtbij kunnen krijgen en een eerlijke kans voor iedereen. Als nummer 10 op de lijst hoopt Maartje samen deze mooie gemeente nog mooier te kunnen maken!

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven