CDA Bergeijk - Onze mensen

Lindy Wijnen

Lindy (40) woont in het buitengebied op ’t Loo samen met haar man Jurgen en hun kinderen Renske en Kai. Na bijna 20 jaar als maatschappelijk werker gewerkt te hebben is Lindy in 2021 van baan veranderd. Ze werkt nu als Coördinator Ketenzorg voor mensen met hersenletsel en mensen met chronisch pijn bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

In haar vrije tijd wandelt Lindy graag met hun twee Berner Sennen honden. Sinds afgelopen zomer heeft ze ook de wielrensport ontdekt, ze vindt het fijn om op de fiets haar hoofd leeg te maken en zo al het moois in onze gemeente en de directe omgeving te ontdekken.
Lindy kom je tegen op het voetbalveld van Terlo om haar zoon aan te moedigen, tijdens de zeskamp waar ze ontzettend kan genieten van de sfeer, Crazy-Cross vindt ze ook een geweldig evenement. En Lindy houdt van carnaval, van zitting tot optocht en in het café, Lindy is erbij.

Lindy is vijf jaar terug betrokken geraakt bij de lokale politiek. Ze vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij haar omgeving en daaraan een steentje bij te dragen. De standpunten van het CDA Bergeijk sluiten aan bij wat Lindy belangrijk vindt in het leven en graag wil borgen voor de toekomst om door te geven aan de volgende generatie.

Sinds 2018 is ze raadslid voor het CDA Bergeijk. Ze is ontzettend trots op de Samenspeeltuin. Een idee wat ontstaan is in de jeugdgemeenteraad. Hier werd het niet mee kunnen spelen indien je een beperking hebt ter sprake gebracht. Ze is er trots op dat er door samenwerken in korte tijd een inclusieve speel- natuur en ontmoetplek gerealiseerd is achter de Kattendans in het Patersbos.

Lindy vindt het belangrijk oog en oor te hebben en te houden voor degene die wat extra hulp en ondersteuning nodig hebben. Ervoor te zorgen dat ook zij volop kansen krijgen en mee kunnen doen in onze mooie gemeente.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven