CDA Bergeijk - Onze mensen

Henk Sengers

Henk (51) is geboren en getogen in Luyksgestel. Toen er een tijd geen bouwkavels te verkrijgen waren in Luyksgestel heeft hij voor korte periode in Lommel gewoond. Zodra hiervoor de kans voorbij kwam zijn ze, zoals hij het zelf zegt “snel weer terug naar eigen geboortegrond” gegaan. Henk woont hier nog altijd met veel plezier samen met zijn drie kinderen. Hij heeft zich altijd erg verbonden gevoeld met Luyksgestel. Luyksgestel is dan ook de thuisbasis van zijn bedrijf Sengers Metaal, waarvan hij eigenaar en directeur is.

In zijn vrije tijd is Henk regelmatig te vinden bij verschillende verenigingen, zoals Tour Wieler Club de Grensrijders, Voetbalvereniging de Raven, tijdens de carnaval bij de Stekkeraopers en daarnaast ook bij de Ondernemersvereniging. Henk houdt bovendien van mooie auto’s en gaat er graag op uit met de camper.

Henk zet zich al 16 jaar actief in voor CDA Bergeijk en hij vindt het belangrijk dat het werk dat reeds verzet is een goede voortgang vindt. Hij wil zich de komende periode extra inzetten voor de kleine kernen. Het is volgens Henk belangrijk dat zij levendig blijven met goede voorzieningen en verenigingen. Hij wil ervoor zorgen dat er ruimte blijft voor het ontplooien van activiteiten in de kleinere kernen, met behulp van de gemeente. Hij hoopt ervoor te kunnen zorgen dat de kleine kernen op deze manier aantrekkelijk blijven om in te wonen, vooral ook voor jonge gezinnen.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven