CDA Bergeijk - Onze mensen

Frans Pasmans

Frans (70) groeide op in een groot gezin in Westelbeers. Hij is getrouwd met een Bergeijkse en in 1975 op ’t Hof komen wonen. Frans woont graag op ’t Hof. De verschillen met Westelbeers zijn qua karakter naar zijn idee niet zo groot, het is alleen fijn dat ’t Hof wat ruimer is en hier alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Samen met zijn vrouw heeft Frans drie kinderen. Een dochter en twee zoons. Bovendien is hij de trotse opa van maar liefst negen kleinkinderen die naar eigen zeggen “gelukkig allemaal in Bergeijk wonen”. Frans is al bijna 47 jaar melktransporteur en hij beoefent dit vak, na al die jaren, nog altijd met veel plezier.

In zijn vrije tijd zingt Frans graag bij het Herenkoor Jubilate Deo, een club waarbij hij ook een bestuursfunctie bekleedt. Daarnaast fietst hij graag en speelt hij graag kaartspellen. Frans is bovendien regelmatig te vinden in de Buurtvereniging en de Dorpsraad, waar hij zijn plezier ook haalt uit het besturen.

Frans is ambassadeur voor CDA Bergeijk omdat hij het CDA een warm hart toedraagt. Hij zet zich graag in voor de leefbaarheid in de gemeente. Vanuit de dorpsraad weet hij de mensen vaak laagdrempelig te bereiken voor zaken die spelen in de kern ’t Hof maar ook daarbuiten.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven