CDA Bergeijk - Onze mensen

Benrico Poldervaart

Benrico (47) is geboren in Waalwijk en woont sinds een aantal jaren in Bergeijk, op ’t Hof. Samen met zijn vrouw en twee dochters wonen ze hier met veel plezier. Benrico verdient de kost bij de expeditie en op de heftruck bij Goossens Hout in Hoogenloon.

Benrico is trots op het verenigingsleven in onze gemeente. Hij is zelf dan ook actief betrokken bij verschillende verenigingen. Zo is hij regelmatig te vinden als vrijwilliger bij Brandweer Bergeijk, is hij voorzitter van St. Jeugdcarnaval de Piepteuten, zet hij zich in voor Oranje Comité ’t Hof, is hij Straatcoördinator in het Buurtpreventieteam in buurtvereniging Akkerweide én is hij betrokken bij volleybal vereniging B.V.C. als spelend lid, scheidsrechter en coach. In de tijd die overblijft geniet Benrico ervan om te gaan kamperen met de caravan.

Vanaf dit jaar staat Benrico op de lijst van CDA Bergeijk. Hij is er helemaal klaar voor om zich ook hier 100% voor te gaan inzetten. Hij richt zijn peilen vooral op – vast geen verrassing – het bruisende verenigingsleven in onze gemeente. Bovendien vindt hij veiligheid en gezondheid erg belangrijk. Door de vele contacten die hij in Bergeijk heeft, hoopt hij te kunnen bijdragen aan het vormen van een beeld van wat er in de Bergeijkse gemeenschap speelt en leeft, om van hieruit vervolgens passende stappen te kunnen zetten.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven