CDA Bergeijk - Onze mensen

Ben Groenen

Ben (38) woont met zijn prachtige gezin op ’t Loo. Samen met Hanneke heeft hij twee kinderen, een dochter van twee jaar en een zoon van ruim een half jaar. Hij is geboren en getogen op ’t Loo en hier nooit weggegaan. Papa Ben verdient zijn centjes als adviseur omgevingsbeheer. Hij houdt zich bezig met het beheer van een natuur- en recreatiegebied van 450 hectare en het omgevingsmanagement rondom rivier de Maas. Denk hierbij aan het onderhoud van groen en objecten als sluizen en bruggen. Hiernaast is Ben agrarisch ondernemer. Samen met zijn familie runt hij een kleinschalig landbouwbedrijf. Een echte groene(n) dus!

Ben houdt ervan om in beweging te zijn. Hij is regelmatig te vinden bij voetbalvereniging Terlo, waar hij al heel wat jaren met erg veel plezier op het veld staat. Daarnaast fietst hij graag. Ben is trots op de verenigingen en de saamhorigheid binnen onze gemeente. Zo vindt hij het mooi om te zien hoe dingen samen worden opgepakt en hoe men daar vervolgens samen van geniet.

De afgelopen jaren heeft Ben naar eigen zeggen al veel mogen leren en ontdekken over hoe het er op allerlei gebieden aan toe gaat binnen de gemeente. Hij vindt het leuk en inspirerend om in gesprek te gaan met allerlei mensen over uiteenlopende onderwerpen. Dit geeft hem energie om uiteindelijk in de gemeenteraad goede keuzes te maken. De komende tijd wil Ben zich extra inzetten voor een levendig en aantrekkelijk buitengebied waar ondernemers hun boterham kunnen verdienen en waar recreanten kunnen ontspannen tussen bossen, beken en het boerenland.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven