CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

Twee nieuwe gezichten in fractie CDA Bergeijk

Op woensdag 30 maart werd de nieuwe gemeenteraad van gemeente Bergeijk geïnstalleerd. De fractie van CDA Bergeijk telt twee nieuwe gezichten welke wij graag aan u voorstellen.

Tessie Couturier – van Beek is 42 jaar en woont samen met haar man en drie kinderen in Westerhoven waar ze geboren en getogen is. Daarnaast is Tessie directeur van een kinderopvangorganisatie. In haar vrije tijd geniet ze van de natuur en het verenigingsleven zoals carnaval en langs de lijn bij haar zoon bij voetbalclub ZSC. De komende jaren zal zij zich als raadslid inzetten voor fijn wonen, leven, werken en recreëren in elke kern met natuurlijk een speciaal plekje in haar hart voor Westerhoven.

Tweede nieuwkomer binnen de CDA-fractie is Rick Groenen (32 jaar) uit Luyksgestel. Hij is geboren en getogen in Luyksgestel en opgegroeid binnen een horecafamilie. Inmiddels onderneemt hij zelf en is hij logistiek accountmanager binnen een productiebedrijf. Eens per jaar organiseert hij met veel plezier Bier in ’t Bos in Luyksgestel. Rick zet zich de komende jaren graag in voor ons mooie verenigingsleven welke allen bijdragen aan de leefbaarheid van onze gemeente.

Samen met de vijf andere leden van de fractie zullen Tessie en Rick de komende jaren CDA Bergeijk vertegenwoordigen binnen onze gemeenteraad. Ook tijdens de komende raadsperiode houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen. Dit doen we via de Eyckelbergh, sociale mediakanalen én de website www.cdabergeijk.nl. We blijven graag in gesprek met alle inwoners zodat we samen met u blijven bouwen en werken aan onze mooie gemeente.

Scroll naar boven