CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

Opening diepveldenweg

Eindelijk is het zover, de Diepveldenweg is geopend. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Afgelopen zaterdag hebben we de weg van dichtbij kunnen zien op de fiets en te voet. Maar vanaf 14 april gaat de weg dan ook echt open voor de rest van het verkeer.

Als CDA Bergeijk zijn we blij met de aanleg van deze weg. Het zal door de aanleg van deze weg een stuk rustiger worden op de doorgaande wegen in Bergeijk en het sluipverkeer zal drastisch afnemen. Het vele verkeer wat dagelijks afreist naar ons industrieterrein, komt nu vanaf de A67 direct op het industrieterrein uit en hoeft daardoor niet meer door onze kernen. Daarnaast draagt het bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid in onze gemeente wat voor ons als CDA Bergeijk ook erg belangrij is.

Naast de aanleg van de Diepveldenweg en de N69 gaan er in de gemeente Bergeijk nog een aantal maatregelen getroffen worden. Dit om te zorgen dat het verkeer zoveel mogelijk over de doorgaande wegen gaat en niet voor een sluiproute door een woonwijk of het buitengebied kiest. Door de aanleg van fietspaden langs de doorgaande wegen wordt het voor onze fietsers een stuk veiliger en krijgen de fietsers in het buitengebied een rustige veilige weg om te fietsen naar school of werk.

Samen bouwen we verder aan een nog mooier Bergeijk.

Mike Heesters

CDA Bergeijk

Scroll naar boven