CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

Een zomer lang genieten van het moois, thuis in Bergeijk!

De zomervakantie is altijd een periode om even tot rust te komen, terug te blikken en vooruit te kijken maar vooral ook om te genieten van het moment zelf.

Na een bijzondere tijd de afgelopen 2 zomers waardoor veel activiteiten niet of aangepast door konden gaan hebben we nu een zomer waarin weer alles door kan en mag gaan. Wat mooi om te zien dat we met elkaar in onze gemeente ook weer een heleboel weten te organiseren. We hebben al kunnen genieten van de zeskamp van de KPJ. Met de inzet van de KPJ, vele vrijwilligers en heel hard werken hebben ze er opnieuw een prachtig evenement van weten te maken. De week erna was de Kermis weer vertrouwd op het hof en het zomercarnaval staat alweer voor de deur terwijl ik dit stukje schrijf.

Er wordt door de vele vrijwilligers in onze kernen al hard gewerkt aan alle “ doe-weken en jeugdvakantieactiviteiten” in de kernen, aan Bier-in-het Bos in Luyksgestel, de “ Meet en Greet” op ’t Loo, de Pleinfisten in Westerhoven, de Kioskbrunch in Riethoven en de kermis op de Weebosch. Daarnaast worden in het openluchttheater de Hunnebergen diverse voorstellingen gespeeld, en vindt dit jaar het Ploegfestival weer plaats. Je kunt dus zo’n beetje ieder weekend wel vermaakt worden ergens in onze mooie gemeente dankzij de vele vrijwilligers.

Verder heeft onze gemeente veel moois te bieden in onze kernen en het buitengebied, pak de fiets of ga lekker wandelen, bezoek een van de speeltuinen en geniet van de terrasjes, het lekkers bij een kraampje langs de weg en vooral de mooie omgeving die onze gemeente te bieden heeft.

Als CDA Bergeijk zijn we blij met en trots op onze vele vrijwilligers en ondernemers die er met elkaar een onvergetelijke zomer van weten te maken voor alle inwoners en toeristen.

Namens CDA Bergeijk wens ik u een hele fijne zomer in onze gemeente.

Lindy Wijnen

Scroll naar boven