CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

De kandidaten van CDA Bergeijk voor de gemeenteraadsverkiezingen

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ, 11 ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ 2021 โ€“ Gisterenavond werd de kieslijst van CDA Bergeijk tijdens de ALV vastgesteld. De kandidaten vormen een sterke mix van mannen en vrouwen uit de kernen van onze gemeente. Sommigen beschikken over een schat aan ervaring, anderen brengen juist vernieuwing. Ieder van hen is nauw betrokken bij de Bergeijkse samenleving en heeft als doel om verder te bouwen aan een veilig, gezond en levendig Bergeijk voor iedereen.

๐——๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ป
1. Stef Luijten, โ€˜t Hof, 36 jaar
2. Lindy Wijnen, โ€™t Loo, 39 jaar
3. Ben Groenen, โ€™t Loo, 38 jaar
4. Peter van Hoof, โ€˜t Hof, 54 jaar
5. Bjorn Aarts, โ€˜t Hof, 25 jaar
6. Tessie Couturier-van Beek, Westerhoven, 41 jaar
7. Rick Groenen, Luyksgestel, 32 jaar
8. Mike Heesters, โ€™t Hof, 29 jaar
9. Maud van Riemsdijk, โ€˜t Hof, 21 jaar
10. Maartje van Beek, Riethoven, 24 jaar


๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ
Huidig wethouder Stef Luijten voert de kieslijst voor de tweede keer aan. Hij wordt op de voet gevolgd door Lindy Wijnen en Ben Groenen.
Lindy is maatschappelijk werker in de revalidatiezorg en sinds 2017 lid van CDA Bergeijk. Ze maakt zich onder andere hard voor het ondersteunen van mantelzorgers zodat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Lindy wordt gezien als een belofte voor de toekomst.
Ben werkt als adviseur omgevingsbeheer en is al sinds 2016 actief in de gemeenteraad. Hij vindt het onder andere belangrijk dat Bergeijk een groene gemeente blijft en dat het buitengebied verder wordt ontwikkeld.

๐—˜๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿฐ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฑ
Plek 4 en 5 op de lijst zijn respectievelijk voor Peter van Hoof en Bjorn Aarts. Beiden zijn sinds vier jaar lid van CDA Bergeijk en hebben er bijna een termijn als raadslid op zitten. Het bouwen van duurzame en levensloopbestendige woningen staat hoog op hun agenda, evenals het blijven investeren in cultuur.

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿฒ ๐˜/๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฌ
Binnen CDA Bergeijk is er ook veel ruimte voor nieuw en jong talent. Tessie Couturier-van Beek, Rick Groenen, Mike Heesters, Maud van Riemsdijk en Maartje van Beek zorgen voor een berg energie maar ook voor een vernieuwende blik. Deze kandidaten zijn actief in het verenigingsleven en weten daardoor precies wat er speelt binnen de gemeente en welke wensen en behoeften er zijn.

๐—”๐—ณ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Henk Sengers, Gerbert van der Mierden en Elly van Montfort โ€“ momenteel voor de derde en tweede termijn namens het CDA in de Bergeijkse gemeenteraad โ€“ doen een stapje terug om het nieuwe en enthousiaste talent de ruimte te geven.ย 

๐—ข๐—ผ๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป
CDA Bergeijk heeft momenteel zeven van de zeventien zetels binnen de gemeenteraad en vormt al jaren een stabiele partij. CDA Bergeijk wil de leefbaarheid in alle dorpskernen behouden en blijven vergroten. Onder andere door samen te werken met lokale verenigingen en door veel ruimte te geven aan initiatieven van burgers.

๐—ฉ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜
Naast de top 10 heeft CDA Bergeijk een mooie volledige lijst weten samen te stellen met een brede afvaardiging uit alle kernen. Dit maakt de lijst met 25 toppers compleet. Hieronder vindt u de gehele lijst:

1. Stef Luijten, โ€˜t Hof
2. Lindy Wijnen, โ€™t Loo
3. Ben Groenen, โ€™t Loo
4. Peter van Hoof, โ€˜t Hof
5. Bjorn Aarts, โ€˜t Hof
6. Tessie Couturier-van Beek, Westerhoven
7. Rick Groenen, Luyksgestel
8. Mike Heesters, โ€™t Hof
9. Maud van Riemsdijk, โ€˜t Hof
10. Maartje van Beek, Riethoven
11. Carmen Roest, Luyksgestel
12. Bart Vosters, Luyksgestel
13. Elly van Montfort, ’t Loo
14. Math Stultiens, Riethoven
15. Frans Pasmans, ’t Hof
16. Benrico Poldervaart, ’t Hof
17. Hans van Dommelen, Riethoven
18. Marie van Heeswijk, ’t Hof
19. Fons d’Haens, Weebosch
20. Frans Kwinten, Westerhoven
21. Stein Peeters, Luyksgestel
22. Yvonne Jansen, Weebosch
23. Gerbert van der Mierden, Riethoven
24. Henk Sengers, Luyksgestel
25. Mathijs Kuijken, ’t Loo

Scroll naar boven