CDA Bergeijk - Onze mensen

Tessie Couturier - van Beek

Tessie (42) woont samen met haar man Guido en drie kinderen Puck, Vin en Juul in Westerhoven. Ze is, als jongste van vier, geboren en getogen in Westerhoven. Haar ouders hadden een varkensboerderij. Ze is sinds kort Directeur Kinderopvang bij Kindcentrum de Wilderen in Waalre.

Tessie kom je tegen in het dorp langs de lijn bij ZSC, waar ze als razende reporter het voetbalteam van haar zoon Vin support. Ze vindt het fijn om met de hond te wandelen door de mooie natuur die onze gemeente rijk is. Tessie houdt van koken, uiteten gaan, een wijntje drinken en met vrienden of familie genieten van het leven. Carnaval zit in haar bloed. Vroeger als wagenbouwer, daarna als jurylid en tegenwoordig viert ze het met haar gezin, familie en vrienden.

Ze waardeert het verenigingsleven en de inzet van alle vrijwilligers, het voor elkaar klaar staan en de dorpse tradities. Als kind deed ze met veel plezier mee aan alle activiteiten van Stichting Jeugdvakantiewerk Westerhoven. Later was ze betrokken als leider en bestuurslid om uiteindelijk het stokje door te geven aan de jongere generatie. Ze kan er enorm van genieten nu haar eigen kinderen met enthousiasme deelnemen aan de activiteiten georganiseerd door de jongeren uit het dorp.

Sinds anderhalf jaar is ze lid van CDA Bergeijk. Ze is betrokken bij de jeugdgemeenteraad en vanaf maart 2021 ook commissielid maatschappelijke zaken. Tessie zet zich in voor CDA Bergeijk omdat ze het belangrijk vindt dat er vanuit alle kernen mensen betrokken zijn bij de lokale politiek. Ze wil graag een steentje bijdragen aan fijn wonen, leven, werken en recreëren in elke kern.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven