CDA Bergeijk - Onze mensen

Stein Peeters

 Stein is geboren en getogen in Luyksgestel en opgegroeid in een warm gezin samen met zijn vader, moeder en zus. Stein is vader van drie prachtige dochters en hij woont nog altijd in Luyksgestel, inmiddels samen met Nancy en hun hond. Luyksgestel blijft een plek waar Stein erg graag woont. Volgens hem zijn de mooiste plekjes in onze gemeente dan ook hier te vinden. Hij komt het liefst bij Het Zwartven en in natuurgebied Stevensbergen. Stein verdient zijn boterham als zelfstandig financieel adviseur. Hij runt samen met twee compagnons een fiscaal-, administratie- en advieskantoor in Rosmalen.

Naast dat Stein zijn vrije tijd graag in de Luyksgestelse natuur doorbrengt samen met de hond, kijkt hij graag naar voetbalwedstrijden, houdt hij ervan om lekker uit eten te gaan, legt hij graag een kaartje met vrienden en wordt hij regelmatig al winkelend gespot samen met zijn dochters. Bovendien steekt Stein als bestuurslid uiteraard veel tijd aan het bijwonen van bijeenkomsten voor het CDA.

Stein is trots op het feit dat de gemeente Bergeijk bewijst dat je in een kleine gemeenschap enorm veel voor elkaar kunt betekenen en dat je samen mooie dingen kunt bereiken. Vanuit het bestuur van de partij heeft Stein ervaren dat CDA Bergeijk een zeer betrokken partij is die dicht bij haar inwoners staat. CDA Bergeijk staat er volgens Stein altijd voor open om te luisteren naar iedereen en zet zich vervolgens ook zichtbaar voor iedereen in, in alle kernen. Stein wil zich namens CDA Bergeijk de komende periode extra hard maken voor de handhaving van de voorzieningen in alle kernen en deze daar waar nodig aanpassen.

Scroll naar boven