Stef Luijten

Stef (36) woont op ’t Hof samen met zijn vrouw Irma en hun twee prachtige dochters. Hij woont al zijn hele leven op ’t hof. Hij wil altijd in Bergeijk blijven wonen “We hebben hier alles, heerlijk wonen, werken, school dichtbij, leuke activiteiten in de vrije uurtjes en ook nog eens een mooie groene omgeving”.

Momenteel is Stef wethouder van Bergeijk en heeft onder andere energietransitie, financiën en sport in zijn portefeuille. In zijn vrije tijd speelt Stef trompet bij blaaskapel ZDGK, loopt hij hard, speelt hij een potje voetbal bij RKVV Bergeijk of kom je hem tegen op de racefiets met de Grensrijders.

Stef is dol op de vele evenementen die onze gemeente rijk is. Hij vindt het prachtig hoe onze inwoners het georganiseerd krijgen en houdt van de gezelligheid. Stef is er graag bij en doet het liefst het licht mee uit. Hij kijkt elk jaar uit naar carnaval omdat het echt een feest is met elkaar.

Stef is trots op ons hele sport en cultuur verenigingsleven. Dat dit nog steeds zo actief is na een lange corona periode. Hij vindt het echt knap dat alle vrijwilligers hun best blijven doen voor hun club. Dat maakt onze gemeente echt uniek.

Ook in de komende jaren wil Stef zich in blijven zetten en de weg blijven volgen die we met CDA Bergeijk in de afgelopen jaren zijn ingeslagen. Zo maken we van gemeente Bergeijk een nóg mooiere gemeente waarin iedereen zich thuis kan voelen. Waarin jong en oud zelfstandig kunnen (blijven) wonen in hun eigen kern, kinderen veilig kunnen spelen, waarin iederéén kan sporten en muziek maken, waarin voldoende werk is en waarin we oog hebben voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we met alle kandidaten van onze lijst én met de inwoners van onze gemeente.

Samen bouwen we verder.

 

Scroll naar boven