CDA Bergeijk - Onze mensen

Mathijs Kuijken

Mathijs (56) is geboren en getogen op ’t Loo. Hier woont hij nog altijd, samen met zijn twee dochters en zoon. Mathijs is op het moment wethouder van de gemeente Bergeijk en hij heeft onder andere Ruimtelijke Ontwikkeling, Mobiliteit, Regionale Samenwerking, Landbouw en Natuur en Vergunningen in zijn portefeuille. Daarnaast is hij de eerste Locoburgemeester van de gemeente Bergeijk.

Mathijs leeft een druk leven, maar ontspant graag door sport. Zelf doet hij aan wielrennen en volgt hij zoveel mogelijk, zeker als er lokale helden als Harrie Lavrijsen en Etienne Bax bij betrokken zijn. Ook is hij regelmatig te vinden langs de lijn van Terlo waar zijn zoon voetbalt.

Bij vrijwel ieder Bergeijks evenement is de kans groot dat je Mathijs tegen het lijf loopt. Hij probeert de KPJ Zeskamp, Crazy Cross en het Ploegfestival nooit te missen. Mathijs is binnen de gemeente Bergeijk het meest trots op het verenigingsleven, het mooie buitengebied en de goede fietsverbindingen.

De komende periode wil Mathijs eraan bijdragen dat binnen de plannen van CDA Bergeijk wordt vastgehouden aan de reeds ingezette stabiele koers, betrokken en dichtbij. Daarbij hoort volgens hem het inzetten op het voorzieningenniveau in alle kernen. Wonen, werken, de basisscholen, verenigingen en de gemeenschapszin zijn volgens hem allemaal erg belangrijke punten, nu en in de toekomst.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven