Math Stultiens - CDA Bergeijk

CDA Bergeijk - Onze mensen

Math Stultiens

Math (72) is geboren in Weert als oudste in een gezin met twee kinderen. In 1974 is Math is hij met zijn Riethovense vrouw in Bergeijk gaan wonen. Na drie jaar verhuisden zij naar Riethoven waar zij nog altijd wonen. Inmiddels zijn zij maar liefst 48 jaar getrouwd, een zoon, dochter en 4 kleinkinderen rijker. Deze opa en oma passen wekelijks op de kleinkinderen waar zij enorm van genieten. Zij trekken er ook graag uit met de caravan om te kamperen in het mooie Nederland.

Math geniet van zijn pensioen na 40 jaar in onderwijs te hebben gezeten. Begonnen op basisschool in Weert 3 jaar, vervolgens 10 jaar Huishoudschool Sancta Maria op het Loo in Bergeijk daarna 10 jaar Mavo Eugenio Pacelli ook in Bergeijk en tenslotte 17 jaar Rythovius College te Eersel. Zo heeft Math alle vormen van onderwijs voor middelbaar, hoger en universitair onderwijs doorlopen. Hij heeft op het lbo, mavo en havo/vwo heerlijke onderwijstijd genoten in verschillende functies zoals onderwijzer, leraar lichamelijke oefening, decaan en wiskundeleraar.

Heden ten dage kom je Math tegen op de fiets door buitengebieden van onze gemeente of als het echt wintert als vrijwillige sneeuwruimer in de Boekweitstraat. Bovendien assisteert hij meermaals zijn vrouw bij boodschappen doen in Bergeijk waar hij in de winkel dan vaak een gesprekje kan houden met oud-leerlingen. Verder is Math lid van KBO en met deze groep maakt hij wekelijks fietstochten en als lid cultuurgroep organiseert hij mede de uitstapjes.

Het leukste evenement in onze gemeente vindt Math de Kioskbrunch in Riethoven en de carnavalsoptocht, waaraan hij tijdens de laatste tocht na 10 jaar weer heeft deelgenomen met zijn kleinzoon. Carnaval zit in Math zijn bloed, vroeger was hij fanatiek deelnemer aan de carnavalsoptocht in Weert als lid van de “Zwabberbaere”.

Math staat op de lijst van CDA Bergeijk om iets te kunnen betekenen voor de inwoners van Bergeijk. Zijn interesses liggen vooral in grondgebiedzaken en dan vooral wonen. Math wil zich vooral door open en eerlijke communicatie inzetten voor 65+ ers in zijn kern alsook groot Bergeijk. Het betreft dan wonen en leven. Daarnaast zet Math zich in om politiek dichter bij de mensen te brengen.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven