CDA Bergeijk - Onze mensen

Gerbert van der Mierden

Gerbert (42) is geboren en getogen in Riethoven, na een kort uitstapje naar Oerle tussen zijn tweede en zevende levensjaar, zijn ze weer terug komen wonen in Riethoven. Op zijn 26ste is hij samen met zijn vrouw Jojanneke samen gaan wonen in Westerhoven. Na 10 jaar hier gewoond te hebben kon hij weer terug keren naar zijn vertrouwde dorp Riethoven. In het dagelijks leven is Gerbert werkzaam als accountmanager bij Vergeer Holland, waar hij al zo’n 21 jaar met veel plezier werkt.

Je kunt Gerbert bijna overal tegenkomen. Zo vindt hij het leuk om een balletje te trappen bij VV Riethoven en is hij lid van de Raad van 11 van de Bremspoersen. Afgelopen jaar heeft hij hier een hobby aan toegevoegd en heeft hij zijn jachtakte behaald. Hiermee draagt hij een steentje bij aan de flora en fauna van ons mooie buitengebied. Je kunt Gerbert ten alle tijden wakker maken voor een oproep van Hartslagnu.nl. Hij heeft zich afgelopen jaren ingezet voor de werkgroep AED waardoor er een meer AED’s in onze gemeente bij zijn gekomen.

Gerbert is het meest trots op het aantal vrijwilligers binnen onze gemeente die ervoor zorgen dat de verenigingen levendig blijven. Gerbert staat nu voor de vierde keer op de lijst van het CDA Bergeijk en heeft in totaal 3 raadsperiodes zitting mogen nemen. Op onze huidige kieslijst staat Gerbert als lijstduwer gepresenteerd aangezien hij ruimte wil maken voor de jeugd binnen onze politieke partij.

Samen bouwen we verder.

 

Scroll naar boven