CDA Bergeijk - Onze mensen

Bjorn Aarts

Bjorn (26) is geboren in Bergeijk op ‘t Hof en heeft hier tot zijn twaalfde gewoond. Hierna is hij samen met zijn ouders en zus verhuisd naar Westerhoven. Zo’n drie jaar geleden is hij weer teruggekeerd naar ‘t Hof, toen hij ging samenwonen met zijn vriendin Kris. Onlangs hebben zij samen hun eerste huis gekocht, waar ze nu met z’n tweetjes erg fijn wonen. Bjorn werkt al heel wat jaren binnen de Gemeente Eindhoven. Hier houdt hij zich sinds begin dit jaar op de afdeling Belastingen bezig met de afhandeling van bezwaar- en beroepsschriften in zake belastingaanslagen.

Bjorn is een echte verenigingsman. Hij is één van de blije slagwerkers die achter het orkest van de Koninklijke Harmonie Echo der Kempen de show steelt. Hiernaast maakt hij als slagwerker muziek bij de Slagwerkgroep van de Echo der Kempen en is hij lid van Fanfare Irene uit Westerhoven. Bjorn houdt van het maken van muziek en van de gezelligheid die verenigingen met zich meebrengen. Hij houdt er dan ook van om onder de mensen te zijn en gezellig een praatje te maken onder het genot van een pilsje.

Bjorn is trots op het feit dat de gemeente Bergeijk echt voelt als thuis. Hij maakt graag mooie reizen, maar is dan altijd weer blij als hij weer thuis komt. Bergeijk is “lekker gewoon” en mensen staan in onze gemeente klaar voor elkaar wanneer dit nodig is. Bjorn vindt het dan ook belangrijk dat Bergeijk, Bergeijk blijft en hij wil ervoor zorgen dat het oogpunt van jongeren niet vergeten wordt.

Bjorn is raadslid voor CDA Bergeijk sinds 2018. In de komende raadsperiode wil hij zich extra hard maken voor de veiligheid in onze gemeente. Iedereen moet zich in onze gemeente veilig kunnen voelen en met een veilig gevoel over straat kunnen. Naast het veiligheidsgevoel is aandacht onder alle inwoners met betrekking tot de ondermijning erg belangrijk. Ook hier wil hij zich graag op inzetten om de komende vier jaar mensen meer bewust te maken over de georganiseerde criminaliteit.

Samen bouwen we verder.

Scroll naar boven