CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

CDA Bergeijk - Wij stellen u voor

Wij stellen u voor …

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 25 maart zijn deze drie kanjers beëdigt als commissielid.

Tessie in de commissie maatschappelijke zaken, Mike in de commissie grondgebied zaken en Maud in de commissie algemeen bestuurlijke zaken. Achter de schermen lopen ze al een tijdje met CDA Bergeijk mee, en vanaf nu dus elke maand officieel in de commissievergaderingen. Ze stellen zich aan u voor….

Ik ben Tessie Couturier- van Beek, geboren en getogen in de Westerhovense hei. Getrouwd met Guido en trotse moeder van 3 kinderen. Ik ben werkzaam als locatiemanager van vier locaties kinderopvang in Oirschot. Sinds september vorig jaar ben ik lid van het CDA Bergeijk. Ik vind het belangrijk dat er in de politiek mensen betrokken zijn vanuit alle kernen uit Bergeijk. Dat is voor mij ook een drijfveer om een steentje bij te dragen aan fijn wonen, leven, werken en recreëren voor alle inwoners van Bergeijk.

Mijn naam is Mike Heesters, geboren en getogen in Bergeijk. Ik ben 29 jaar oud. Ik ga het leven door als kunstgras installateur bij mijn eigen kunstgrasbedrijfje vanuit Bergeijk. Ik ben sinds de vorige verkiezingen lid van CDA Bergeijk. Na mijn bestuurs-en voorzittersperiode bij KPJ Bergeijk is de gemeentelijke politiek me gaan interesseren en zo heb ik me dus ook aangemeld bij CDA Bergeijk. Laten we Bergeijk samen nog mooier maken!

Mijn naam is Maud van Riemsdijk, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in het prachtige Bergeijk. Momenteel studeer ik Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan sporten en een drankje doen met vrienden. Verder maak ik graag verre reizen samen met mijn vriend.

Sinds 25 maart ben ik met veel enthousiasme Commissielid Algemeen Bestuurlijke Zaken voor het CDA in Bergeijk. Na mijn warme welkom ervaar ik CDA Bergeijk als een open partij waar SAMEN besturen centraal staat. Ik heb het nu al enorm naar mijn zin bij CDA en kijk er naar uit om bij te dragen aan een mooie toekomst voor Bergeijk.

Voor Tessie, Mike en Maud is een mooie toekomst binnen CDA Bergeijk weggelegd. Bent u geïnteresseerd in ons of in de gemeentelijke politiek, volg ons op facebook, Instagram, of neem een kijkje op onze website www.cdabergeijk.nl.

Elly van Montfort
CDA Bergeijk

Scroll naar boven