CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

Een Kerstgroet aan u

Het einde van het jaar is in zicht, de kerstperiode nadert. Een periode van gezelligheid, lichtjes, vrienden en familie bij elkaar. Maar ook een periode van terugkijken, even stil staan bij het afgelopen jaar. Om vervolgens met nieuwe plannen en goede voornemens het nieuwe jaar in te gaan.

 

Na jaren van onzekerheid door corona werden we het afgelopen jaar geconfronteerd met oorlog in Europa en onzekerheid over de stijgende kosten, zowel voor de boodschappen als de energietarieven. Maar ook met onzekerheid voor agrarische ondernemers. We zijn ons bewust van de impact hiervan op eenieder en proberen te zoeken naar mogelijkheden hoe we onze inwoners, ondernemers en verenigingen hierbij zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

 

Als CDA Bergeijk kijken we terug op een mooi verkiezingsjaar waarin we het vertrouwen kregen om verder te bouwen aan een stabiele koers voor Bergeijk. Met alle partijen in de gemeenteraad werken we constructief samen aan een gemeente waarin u zich thuis voelt, een gemeente waarin we naar elkaar omkijken en zorgen voor iemand die wat hulp kan gebruiken of eenzaam is. Een gemeente waarin we Samenwerken en Samenzijn.

 

Vol energie, enthousiasme en ideeën gaan we het nieuwe jaar in. Graag horen we wat u vindt van onze plannen voor leefbaarheid in onze kernen tijdens onze openbare maandelijkse fractievergaderingen of politieke café. Mail en bel ons gerust als u iets wilt delen, we gaan graag met u in gesprek.

 

 

Wij wensen u hele fijne kerstdagen, een mooi en gelukkig 2023!

 

Namens CDA Bergeijk

 

Lindy Wijnen

Fractievoorzitter

Scroll naar boven