CDA Bergeijk - Nieuws en actualiteiten

Afscheid en Koninklijke Onderscheiding

Vrijdag 25 maart hebben onze raadsleden Henk Sengers en Gerbert van der Mierden uit handen van burgemeester Arinda Callewaert-de Groot een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Zij zijn beide benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de raadsvergadering van de aftredende raad in het gemeentehuis. Zowel Henk Sengers, Gerbert van der Mierden als Elly van Montfort namen afscheid als raadslid.

Henk Sengers (51) was sinds 2010 raadslid voor het CDA Bergeijk. Naast het raadslidmaatschap is hij tevens lid geweest van de rekenkamercommissie, de werkgeverscommissie en was hij plaatsvervangend voorzitter van de raadscommissies.

Gerbert van der Mierden (42) was sinds 2010 raadslid voor het CDA Bergeijk. In de periode van 2018-2022 was hij tevens commissievoorzitter van de commissies Maatschappelijke Zaken en Grondgebied Zaken. Ook was hij plaatsvervangend voorzitter van de commissie Algemene Bestuurlijke Zaken.

Elly van Montfort (51) was sinds 2013 raadslid voor het CDA Bergeijk. Elly nam daarnaast deel aan de commissie Maatschappelijke Zaken en was tevens campagneleider tijdens de verkiezingen.

We bedanken Henk, Gerbert en Elly voor hun enorme inzet in de afgelopen jaren en zijn blij dat ze alle drie betrokken blijven bij onze vereniging.

Scroll naar boven